Arktiset Aromit > Tapahtumat > Impi saunoo -päätapahtuma Suomussalmella 11.6.2017

 

 

 

 

 

Juhlavuoden kunniaksi Arktiset Aromit ry ja Maa- ja kotitalousnaiset järjestävät saunatapahtumia eri puolilla Suomea. Saunatapahtumissa kokeillaan erilaisten luonnontuotteiden hyödyntämistä saunassa. Perinteisen vastan lisäksi käytössä on turvetta, yrttituotteita sekä saunajuomia. Tapahtuma edistää suomalaista saunakulttuuria ja jakaa tietoa suomalaisista, erityisesti saunomiseen liittyvistä luonnontuotteista.
Lisäksi viestitään mahdollisuuksista kytkeä luonnontuoteala matkailualaan ja tuodaan Suomea kansainvälisesti esille erikoisten kesätapahtumien järjestäjänä. Kaikki saunatapahtumat järjestetään Impin päivänä 11.6.2017. Yksi tapahtumista järjestetään Hossassa, muista tapahtumista ilmoitetaan myöhemmin. Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Tilaisuudet ovat osa juhlavuoden Suomi 100 -ohjelmaa.

Hossan tilaisuus:
Aika: sunnuntai 11.6.2017 klo 15 alkaen
Paikka: Loma-Hossa, Hossantie 273, 89920 Ruhtinansalmi

http://www.loma-hossa.fi

Tilaisuuden alussa jaetaan tietoa saunassa hyödynnettävistä luonnontuotteista ja keskustellaan luonnontuotteiden tarjoamista mahdollisuuksista matkailualalla. Seuraavaksi aletaan saunoa porrastetusti. Saunojille esitellään saunaturpeen käyttö, sekä muut vapaasti käytettävissä olevat luonnontuotteista valmistetut saunatuotteet. Tarjolla on myös luonnontuotteista valmistettua juotavaa ja pientä purtavaa. Omat pyyhkeet mukaan! Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta.

Tilaisuuden järjestäjä:
Arktiset Aromit ry ja Maa- ja kotitalousnaiset

Ilmoittautumiset:
sähköpostilla tai puhelimitse Anni Koskelalle,
kaisu.seppanen@arktisetaromit.fi
, p. (08) 6155 5590